Telefonszámunk: 1-472-0679

keresd a következő üres sort utasítás mellett visszatérés az előző sorra….

Kezdőlap Fórumok Excel programozás keresd a következő üres sort utasítás mellett visszatérés az előző sorra….

Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Potus 8 hónapja, 4 hete telt el a bejegyzés óta.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #4720

  Potus
  Résztvevő

  Sziasztok!
  Még mindig a naptár projectemről lenne szó. Van egy olyan része ahol a számlákat ütögetem fel egy-egy táblázatba textboxos userform segítségével. Többnyire akkor mikor megérkeznek. De rossz szokásomhoz híven nem azonnal egyenlítem ki őket. Tehát a teljesítés idejét és összegét később ütném hozzá. Na itt akadtam el. A mellékelt “program” kereteit betartva hogyan lehetne azt megoldani, hogy utólag a megfelelő táblázat megfelelő sorába fel tudjam ütni a kiegészítő adatokat.
  Tehát ha például 1-én felviszem a táblázatba a villanyszámlát (kelt, lejárat, összeg), de a teljesítés csak a következő hónapban történik meg amikor már a következő számla egy része is már fel van ütve egy másik sorba , akkor hogyan lehet azt megoldani, hogy az előző havi számla teljesítésének a kiegészítése (befizetve, összeg) még az előző számla sorának megfelelő cellájába kerüljön.
  Voltak elképzeléseim bizonyos kerülő útakról pl.: két userform-os megoldás, de akkor az megint egy csomo textbox formázásával, programozásával járna… Remélem van könnyebb, egyszerűbb megoldás is… 🙂
  A számlák felvitele a naptár fül számlák menűjén keresztül történik.

  Köszönettel : POTUS

  #4721

  Potus
  Résztvevő

  SOHA NEM MEGY ELSŐRE….

  Attachments:
  You must be logged in to view attached files.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.