Telefonszámunk: 1-472-0679

Űrlap-vezérlőelemek

Kezdőlap Fórumok Excel témák Űrlap-vezérlőelemek

Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  Zsuuu 3 hónapja, 1 hét telt el.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #6210

  Zsuuu
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Egy dashboard-ot készítek, amiben a hónapok választhatóak “Választógombok” segítségével. Eddig jól működött minden, most viszont, ha bezárom a fájlt és újra megnyitom, akkor nem marad kijelölve az a választógomb, amivel elmentettem a fájlt.
  Tudnátok segíteni, hogy ezt mi okozhatja és hogy lehet orvosolni?
  Köszönöm!

  #6213

  Titok
  Felhasználó

  Mi történt a jó működés és a hibás működés között? Jelszavaztad?
  Egyébként ahhoz hogy megjegyezze, nem az kellene, hogy a BeforeClose eseménybe beírod, hogy írja be valahová a focusban lévő gombot, és utána pedig a Open-be beírod, hogy vegye ki és állítsa be azt a kiválasztott hónapot, nem?

  #6229

  Zsuuu
  Felhasználó

  Szia!

  Az a baj, hogy nem tudom mi történt, szinte egész nap dolgoztam vele és csak másnap reggel derült ki a hiba, amikor újra megnyitottam.
  Többször próbáltam az összes vezérlőgombot törölni, majd újra felvenni, de ez sem oldotta meg a gondot. Végül azzal sikerült kiküszöbölnöm, hogy amelyik cella be volt állítva a gombok vezérléséhez, azt töröltem (az egész cellát, nem csak az értéket belőle). Ezután működött.
  Az lehetséges, hogy volt még egy vezérlőelem a fájlban, ami szintén arra a mezőre hivatkozott, de nem találtam meg, és ez zavarhatta a működést, vagy esetleg az, hogy a kiválasztógombokat többször próbáltam felvenni és utána töröltem?

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.