Telefonszámunk: 1-472-0679

Vállalati Excel képzések

Csak azt, amire valóban szükség van!

Alap filozófiánk, hogy a legjobb képzés a megrendelő problémáira alapuló, vele közösen kialakított tematika alapján végezhető, lehetőleg a saját maga által használt, vagy a jövőben használandó állományok, problémák  felhasználásával.

Emiatt a tréning előkészítése során nagy hangsúlyt fektetünk a személyes szakmai egyeztetésre, a leendő résztvevők tudásszintjének és elvégzendő feladatainak felmérésére. A feladatot probléma centrikusan, és nem feltétlenül tematikusan közelítjük meg.

Ha jól készítjük elő, akkor valóban csak azzal kell foglalkozni, amire az adott munkahelyi feladatok hatékony megoldásához valóban szükség van. Így az óraszámokat lehet csökkenteni, és megfelelő ár/érték arányt tudunk elérni.

Vállalati tréningeket bármelyik, a honlapunkon olvasható képzés alapján vállalunk akár saját tantermeinkben, akár a megrendelő helyszínén.

Nyitott képzési forma

Ebben az esetben az aktuálisan meghirdetett tanfolyamok valamelyikére iratkozik be a cég munkatársa és a képzési díjat a munkáltató fizeti a számára.

 • Tandíj: Listaár
 • Kedvezmény: Kettőnél több fő esetén kedvezmény mindannyiuk képzési díjából
 • Tematika: Standard, az adott tanfolyam leírásánál található
 • Helyszín: Pentaschool által megjelölt

Zárt képzési formák

A zárt képzéseken csak a megrendelő cáé munkatársai számára tartjuk a tanfolyamot, a következő módok egyikén.

Csoportos, tematikus képzés

A megrendelővel előzetesen egyeztetett tematika szerinti képzés a csoport minden tagjának. Itt kevés lehetőség adódik differenciálásra, de a tréning végén az azonos tudásszint biztosított.

Csoportos Workshop

Közel azonos szinten és munkaterületen dolgozóknak szervezhető nem tematikus, hanem kérdés-válasz jellegű tréning, természetesen előzetes felmérés alapján az oktató vezeti a témákat.

Konzultáció (On the Job)

A konzultáció során a kijelölt  munkatársakat egyesével keressük fel a nap folyamán, és a saját gépükön, a saját problémáikkal kapcsolatos előre leadott, vagy a helyszínen feltett kérdéseikre adunk megoldásokat. Sikeres és hatékony módszer.

Egyéni oktatás

Amennyiben munkatársaik számára nem találnak megfelelő csoportos tanfolyamot, forduljanak hozzánk, mi egy fő oktatását is elvállaljuk, alkalmazkodunk a megrendelő időbeosztásához, speciális igényeihez.

Oktatás idegen nyelven

Aktuális oktatói kapacitásunktól függően elsősorban irodai tréningjeinket ANGOL nyelven is meg tudjuk tartani.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Excel-lel kapcsolatos kérdéseket NE itt tegyél fel, azokra a Fórumban kaphatsz választ!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon

  Üzenet (kötelező)

  Céges Excel képzési referenciáink az elmúlt évekből