Telefonszámunk: 1-472-0679

Hozzászólás: Rejtélyes és bosszantó dógok az EXCEL-ben!…

Kezdőlap Fórumok Excel témák Rejtélyes és bosszantó dógok az EXCEL-ben!… Hozzászólás: Rejtélyes és bosszantó dógok az EXCEL-ben!…

#1801
COSMOWANDERER
Felhasználó

  Hogy egy (talán nem túl közismert) vicc poénjával szóljak:
  „Feladat megoldva: férfiak megerőszakolva, nők kirabolva!…”

  Nos, a lényeg: Imre uram! NAGGGYYYON KÖSZÖNÖM SEGÍTSÉGEDET! Nyilvánvalóan ECHTE PROFESSZIONÁLIS EXCEL-GURU VAGY! Mindkét esetben úgy, és az volt a mögoldás, ahogyan írtad. Csak szégyellni tudom magam, mivel jómagam kiképzett folyamatszervező vagyok (programozási szinten konyítok a[z] [á]mítástechnikához [eddig legalábbis ezzel hízelegtem magamnak…]), tehát MAGAMNAK IS RÁ KELLETT VOLNA JÖNNÖM a „rejtélyek” okára!
  Csak azzal menthetem magam, hogy jómagam NEM a Windows-alapú EXCEL használatában vagyok profi, hanem leginkább DOS alapú CLIPPER programozásban, aminek kapcsán írtam is egy zseniális KENÓ programot (amivel tegnap is nyertem csaknem félmillió forintot), és inkább a mai KENÓ-sorsolás esélyeinek elemzése foglalkoztatott, nem pedig az EXCEL-kezelési probléma megoldása… Régebben Lotus 1-2-3-ban is otthonos voltam (szintén programozási szinten), de az EXCEL-ben még nem mélyedtem el olyan szinten, mint kegyed, jóuram!

  Még egyszer: KÖSZÖNÖM A MEGOLDÁSI JAVASLATOT!
  Üdv neked!